UITGANGSPUNTEN CULILUX

CuliLux hanteert de volgende uitgangspunten
  1. CuliLux werkt vanzelfsprekend volgens de geldende HACCP regelgeving.

  2. Gebruik eerlijke, duurzame en degelijke ingrediŽnten of producten waarvan de oorsprong zo min mogelijk het milieu belasten of in strijd zijn met geldende opvattingen en regelgeving worden geproduceerd of verworven. Daar waar mogelijk zullen producten zoveel mogelijk lokaal worden betrokken.
    Denk hierbij aan: onnodig dierenleed, gebruik van gewasbestrijdingsmiddelen, door kinderarbeid verkregen.

  3. Hanteer en gebruik de ingrediŽnten met respect. Draag zorg voor een ambachtelijke toepassing en bereiding van de eindproducten.

  4. CuliLux beschikt over mogelijkheden om, op verzoek, te voorzien in producten welke geschikt zijn voor diverse diŽten zoals; zoutloos of zoutarmglutenvrij dieet en lactosevrij dieet. Dergelijke aanpassingen zullen vooraf in overleg met de klant worden vastgesteld.

  5. Vegetarisch?
    De te leveren soepen en andere gerechten of onderdelen hiervan zijn gegarandeerd vegetarisch en ook als zodanig bereid tot een geheel vegetarische maaltijd.
    A
  6. Standpunt: "koken is geen routine maar een kunst en beleving"
Afbeelding invoegen